Szolgáltatásaink

Bács-Kiskun megyében, továbbá az ország számos más pontján végzünk ipari fűnyírási  munkálatokat, kaszálást veszélyes fakivágást, bozótirtást, és ágdarálást.  Szolgáltatásainkat rövid határidővel, kedvező áron biztosítjuk.

Lakossági és ipari ügyfelek számára egyaránt elérhetőek vagyunk.

Fűnyírás kis és nagy területen

Területkarbantartás kissebb-nagyobb/ ipari területeken, kertekben, telkeken. Benzines gépeinkkel, melyek nagyobb teljesítményű motorral rendelkeznek, ipari méretű területeken is hatékonyan tudunk füvet nyírni, valamint gazos területekkel is könnyedén megbirkózunk.

Emelőkosaras autó bérlés

Emelőkosaras autónk 16 méter magasságig használható.Rugalmasak vagyunk, akár már másnap tudunk menni. Korrekt áron dolgozunk, saját kezelőszemélyzet viszi a kocsit.

Bozótirtás

Az elvadult cserjék és bozótos sövények, vagyis jellemzően a vékony, fás szárú növények elburjánzása esetén, a terület megtisztítása, általában mulcsozó, szárzúzó géppel történik.

Favágás, Emelőkosaras favágás

Emelőkosaras technikával vállalunk faápolási és fakivágási munkákat.

Ágdarálás

Profi ágaprító gépünk és tapasztalt kollégáink gyorsan, tisztán, hatékonyan dolgoznak. A gallyaprítás során a nyesedék térfogata a tizedére esik össze, így általában olcsóbb és kényelmesebb az elszállítása, vagy lehetőség nyílik az újrahasznosítására is.

Lombgyűjtés

Vállaljuk vállalkozások, önkormányzatok, ipari területek őszi, esetleg tavaszi lombszedését és annak az elszállítását.

Ingyenes árajánlat